Poistumis- ja evakuointiharjoitus

Koulutukset

Evakuointi

Poistumis- ja evakuointiharjoitus (2h)

Sovimme työsuojeluorganisaation kanssa harjoituksen järjestämisen käytännön asiat ja mm. hälytyksen / poistumiskäskyn antamisen toteutustavan. Tutustumme tiloihin ennen harjoitusta.

 

1. Harjoituksen alkuinfo

  • Poistumisturvallisuus
  • Vastuut
  • Hälyttäminen
  • Opastaminen
  • Toiminta kokoontumispaikalla

2. Poistumisharjoitus

Asiantuntijat tarkkailevat henkilöstön toimintaa ja poistumista kiinteistöstä kokoontumispaikalle.

3. Jälkipurku

Asiantuntijamme antavat palautteen harjoituksen kulusta ja henkilöstön toiminnasta. Käydään keskustellen läpi ongelmakohtia, riskejä ja toteutunutta poistumisharjoitusta.

 Perusmuotoinen poistumisharjoitus voidaan toteuttaa yhden asiantuntijan toimesta, jolloin saadaan kellotettua poistumiseen tarvittava aika kun viimeinenkin henkilö on poistunut ja voidaan tarkkailla toimintaa yhdessä tilassa / kerroksessa kerrallaa

Harjoituksen hinta 590€ + alv / ryhmä.

Suosittelemme isoihin ja useampikerroksisiin kohteisiin laajempaa kokonaisuutta, jossa toimintaa tarkkaillaan ja kuvataan kahden asiantuntijan toimesta. Dokumentointi ja raportit kehittämisehdotuksineen toimitetaan työsuojeluorganisaatiolle. Dokumentaation tueksi liitetään 360- ja dronekuvaa/-videota. Laajempi poistumisharjoitus kahdella asiantuntijalla ja kattavalla dokumentaatiolla alkaen 1090€ + alv.

Kiinnostuitko? Tilaa koulutus tai kysy lisää

Jätä oheiseen lomakkeeseen yhteystietosi ja viesti meille, niin me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.