Poistumisharjoitus ja Turvakävely

Koulutukset

Poistumisharjoitus

Poistumisharjoitus ja Turvakävely (2h)

Suunnittelu ja tutustuminen kohteeseen

Asiantuntija on yhteydessä toimipaikan edustajaan saadakseen tietoa kohteesta ja harjoitukseen liittyvistä toiveista. Seuraavaksi hän tutustuu kohteeseen ja suunnittelee harjoituksen kulun olennaisten tahojen kanssa.

Alkuinfo

Harjoitus aloitetaan teoriaosuudella, joka sisältää tietoa palo- ja pelastusturvallisuudesta sekä toiminnasta onnettomuus- ja häiriötilanteissa, jotka vaativat poistumista kiinteistöstä. Teoriaosuudessa kerrataan myös kohteen poistumisturvallisuuteen liittyvät erityispiirteet sekä olemassa olevat ohjeistukset. 

Turvakävely ja käytännön harjoitus

Teoriaosuuden jälkeen tehdään turvakävely ja toteutetaan varsinainen poistumisharjoitus kiinteistössä, jossa harjoitellaan turvallista poistumista tulipalotilanteessa kokoontumispaikalle, ennalta määritettyjä poistumisreittejä pitkin. Toimintaa tarkkaillaan asiantuntijan toimesta.

Palautekeskustelu ja kirjallinen raportti

Kun käytännön harjoitus on toteutettu, annamme palautteen, jossa käydään läpi havainnot ja huomiot. Tarkoituksena on herättää keskustelua, oppia toimimaan tulipalo- ja poistumistilanteissa sekä pyrkiä kehittämään toimintaa.

Toimitamme myös kirjallisen poistumisharjoitusraportin kehittämisehdotuksineen.

Harjoituksen hinta 590€ + alv / ryhmä.

Kiinnostuitko? Tilaa koulutus tai kysy lisää

Jätä oheiseen lomakkeeseen yhteystietosi ja viesti meille, niin me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.