Turvallisuuden moniosaajat

Asiantuntijoiltamme löytyy ammatillista taustaa muun muassa turvallisuusalan eri viranomaistehtävistä, vankkaa kenttäkokemusta ja vuosien kouluttajakokemus. Meille on tuttua toiminta myös yhteiskuntakriittisissä kohteissa, teollisuudessa ja korkeariskisessä toimintaympäristössä. Koulutamme myös asiakaspalvelutyössä tarvittavia arjen turvataitoja.

Meidän tarinamme

Elokuussa 2020 kaksi suomalaista viranomaistaustaista kaverusta seikkaili Norjassa sukeltaen, tuntureilla vaeltaen ja 360-kameroilla sekä droneilla luontoa kuvaten. Upean kuvamateriaalin ja hienojen muistojen lisäksi matkalla jalostui pitkään kypsynyt ajatus yhdistää molempien laaja turvallisuusalan osaaminen ja perustaa Safetycon Oy.

Molemmat olivat toimineet pelastustoimen virkatyön ohella vuosia turvallisuusalan opetus- ja asiantuntijatehtävissä. Halusta hyödyntää monipuolista turvallisuusalan osaamista ja kehittää edistyksellisiä teknologisia ratkaisuja turvallisuuskoulutusten tuomiseksi nykypäivään, syntyi myös Safetycon360 oppimisalusta.

Tänä päivänä Safetycon Oy on virtuaalitodellisuutta hyödyntävä turvallisuuskouluttamisen edelläkävijä. Yritys työllistää kymmeniä innovatiivisia asiantuntijoita, joilla on monipuolinen turvallisuusalan osaaminen ja vuosien kouluttajakokemus. Yrittäjien ja kouluttajien lisäksi tiimiimme kuuluvat graafinen suunnittelija ja markkinointipäällikkö. Meitä kaikkia yhdistää luotettava ja tahdikas työote sekä vahva halu kehittyä.

Vuoden 2023 alussa toiminta laajeni, kun Safetycon Oy osti Savon Savon Sammutinhuolto Oy:n tytäryhtiökseen. Nyt yhtiöt voivat yhdessä palvella asiakkaitaan entistä kokonaisvaltaisemmin turvallisuuden kehittämisessä ja koulutuksissa sekä paloturvallisuusratkaisujen myynnissä, huollossa ja asennuksessa.

Yrityksen perustajat

Teemu-Matilainen-Safetycon-Profiilikuva-green

Teemu Matilainen

hallituksen puheenjohtaja teemu.matilainen@safetycon.fi

Iivari-Valkonen-Safetycon-Profiilikuva-green-2

Iivari Valkonen

toimitusjohtaja
iivari.valkonen@safetycon.fi

Yrittäjien lisäksi tiimiimme kuuluu kymmeniä asiantuntijoita, jotka tarjoavat osaamisensa asiakkaidemme käyttöön. Osaajaverkostomme myös kasvaa jatkuvasti. Toimimme valtakunnallisesti ja lisääntyvissä määrin myös kansainvälisesti. Mikäli haluat tarjota osaamistasi organisaatioomme, ota yhteyttä info@safetycon.fi

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

“Olemme todella tyytyväisiä Safetyconin kanssa tehtyyn yhteistyöhön. Pelastusalan ammattilaiset isolla A:lla valmentamassa ymmärtäen meidän työn arjen, erittäin hyvät koulutusmateriaalit ja käytännön harjoitteet. Yhden osallistujan sanoin, vihdoinkin turvakoulutukset tällä vuosituhannella. Valmennuksista on tullut pelkkää kiitosta osallistujilta. Suosittelemme lämpimästi!”
Tuula lyytikäinen
Henkilöstöjohtaja, Osuuskauppa Suur-Savo
”Yhteistyö Safetyconin kanssa on kitkatonta ja palvelun ostajalla on mahdollisuus vaikuttaa opintokokonaisuuteen ostajalle sopivalla tavalla, opintokokonaisuuden kuitenkaan kärsimättä.”
Arto räsänen
Apulaisjohtaja, Mikkelin Vankila