Referenssit

Tutustu Safetycon360-palveluun videolta

Play Video

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin koulutuksista, asiantuntijapalveluista ja 360-Turvakävelyistä​

Paukkula Suomen Nuoriso-opisto
– 360-Turvakävely

”Safetycon360-palvelun avulla turvakävelyn suorittaminen useamman rakennuksen kampuksella on sujuvaa suurenkin henkilömäärän kanssa. Palvelun avulla saadaan kerättyä helposti suoritusmerkinnät ja turvallisuushavainnot järjestelmään. Safetycon Oy:n tuottamat ensiapuvideot ja toimintaohjeet mm. alkusammutukseen ja vesivuototilanteisiin havainnollistavat turvallisuusasioita ja helpottavat kiinteistön turvatekniikan ymmärtämistä. Safetycon Oy on päivittänyt 360-Turvakävelyn aineistoja tilajärjestelyjemme muuttuessa.”  

-Jukka Tammisuo, rehtori, Suomen Nuoriso-opisto  

Mielentalo, Eloisa Etelä-Savon hyvinvointialue – 360-Turvakävely

”Safetycon360-palvelun avulla turvakävelyn suorittaminen uudisrakennukseen onnistui ennalta jo ennen rakennuksen käyttöönottoa. Henkilöstö pääsee myös kertaamaan kiinteistön turvallisuusasioita helposti omatoimisesti ja järjestelmään saadaan kerättyä suoritusmerkinnät. Suunnittelimme yhdessä esitettävät kohteet ja kiertojärjestyksen pohjapiirustukseen. Safetycon Oy hoiti kuvaukset, äänitykset ja esitysmateriaalin rakentamisen toiveitamme kuunnellen.”

-Emma Pukkila projektikoordinaattori, Mielentalo, Eloisa Etelä-Savon hyvinvointialue

"Uusien urakoitsijoiden on ollut helppo tulla työmaalle"

”Safetycon360 on varmistanut perehdytyskierroksen ja turvakävelyn tasalaatuisuuden. Uusien urakoitsijoiden on ollut helppo tulla työmaalle, kun he ovat saaneet hyvän kokonaiskuvan ympäristöstä, parkkipaikan ja työmaatoimiston ym. sijainnista. Perehdytysaineiston suunnittelu ja rakentaminen virtuaaliympäristöön onnistui hyvin yhteistyössä, kun annoimme lähtötiedot ja asemapiirustuksen. Safetycon Oy vastasi kuvauksista ja teknisestä toteutuksesta, tuoden aineistoihin lisäarvoa myös kieliversioilla ja turvallisuusosaamisellaan. Työmaaperehdytyksen suorittamiseen on kulunut vain n.15 minuuttia. Suoritusten dokumentointi ja seuranta hoituvat kätevästi sähköisen järjestelmän avulla.”

-Jonna Sairanen, tuotantoassistentti Lujatalo Oy 

"Pelastusalan ammattilaiset isolla A:lla"

“Kiitokset ja suositukset Safetycon Oy:lle, joka on ollut luotettava kumppanimme turvataitojen koulutuksissa.

Käytännönläheiset harjoitteet sekä kouluttajien kokemus turvallisuuden eri osa-alueilta, ovat tehneet koulutuksista mielenkiintoisia ja mukaansatempaavia.

Koulutukset räätälöidään tarpeidemme mukaisesti, esimerkiksi englanninkieliset toteutukset ovat onnistuneet mutkattomasti.

Yhteistyö Safetyconin kanssa on ollut aina sujuvaa ja vuorovaikutteista.”

-Tuula Lyytikäinen, henkilöstöjohtaja Osuuskauppa Suur-Savo

"Pelastusalan ammattilaiset isolla A:lla"

“Olemme todella tyytyväisiä Safetyconin kanssa tehtyyn yhteistyöhön. Pelastusalan ammattilaiset isolla A:lla valmentamassa ymmärtäen meidän työn arjen, erittäin hyvät koulutusmateriaalit ja käytännön harjoitteet. Yhden osallistujan sanoin, vihdoinkin turvakoulutukset tällä vuosituhannella. Valmennuksista on tullut pelkkää kiitosta osallistujilta. Suosittelemme lämpimästi!”

-Tuula Lyytikäinen, henkilöstöjohtaja Osuuskauppa Suur-Savo

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

”Safetycon360-palvelu on sujuvoittanut perehdyttämistä rakennustyömaalla. Rakennustyömaan edetessä Safetycon Oy on päivittänyt virtuaalikierroksen aineistoja ja 360-kuvia toiveiden mukaan. Saimme käyttöömme myös eri kieliversiot ja työntekijöiden on ollut mahdollista suorittaa perehdytys myös ennakkoon omilla mobiililaitteilla. Palvelun käyttöönotto maksoi nopeasti itsensä takaisin perehdyttäjiltä säästyneenä työaikana.”
Ari Kammonen
Vastaava työnjohtaja
Lujatalo Oy
"Olemme hyödyntäneet Safetyconin ammattitaitoa esimerkiksi säiliötöiden pelastussuunnitelmien sekä sammutussuunnitelmien laadinnassa vaarallisten kemikaalien varastoille. Safetycon toteutti säiliötöiden pelastussuunnitelmat meille "avaimet käteen”-ratkaisuna. Saimme hankintalistan tarvittavaan pelastusvälineistöön kustannusarvioineen, näiden toimituksen, asennuksen sekä käyttökoulutuksen. Safetycon on toteuttanut meille myös räätälöityjä ensiapu- ja putoamissuojauskoulutuksia. Arvostamme erityisesti Safetyconin ammattilaisten paneutumista asiakkaan toiveisiin ja odotuksiin sekä heidän osaamista pelastusalasta, vaarallisten kemikaalien käsittelystä ja varastoinnista sekä teollisuuslaitosten riskeistä.
TOMI SILVENNOINEN
Specialist, Process Safety
Fortum Waste Solutions Oy
”Yhteistyö Safetyconin kanssa on kitkatonta ja palvelun ostajalla on mahdollisuus vaikuttaa opintokokonaisuuteen ostajalle sopivalla tavalla, opintokokonaisuuden kuitenkaan kärsimättä.”
Arto räsänen
Apulaisjohtaja, Mikkelin vankila
Rikosseuraamuslaitos