ajankohtaista

Safetyconin tytäryhtiö Savon Sammutinhuolto aloittaa Petzl-tuotteiden maahantuojana.

Iloksemme voimme ilmoittaa, että laadukkaat Petzl-tuotteet on saatavilla Savon Sammutinhuollosta Mikkelistä.

Petzl on Euroopan suurin henkilösuojainten valmistaja, ja Savon Sammutinhuolto paikallisena toimijana myy Petzl:n suojainratkaisut ja otsavalaisimet ammattilaiskäyttöön. 
 
”Olemme innoissamme saadessamme Petzl-tuotteet myyntiin. Savon Sammutinhuollosta on jatkossa saatavilla mm. kypärät, valaisimet ja putoamissuojaus. Safetyconin kautta järjestyvät myös koulutukset putoamissuojaukseen ja muuhun työturvallisuuteen”, toimitusjohtaja Iivari Valkonen iloitsee.
 
Petzl on ranskalainen perheyritys, josta on vuosien mittaan kasvanut Euroopan suurin henkilösuojainten valmistaja niille, jotka työskentelevät tai viettävät vapaa-aikaansa pimeyksissä tai korkeuksissa. Savon Sammutinhuolto on palo- ja työturvallisuusalan erikoisliike Mikkelissä. 
 
Kuvassa: Sami Vihersalo, Technical Territory Account Manager, Petzl Nordic AB ja Iivari Valkonen, toimitusjohtaja Safetycon Oy. 

 

Lisää kiinnostavaa luettavaa...

Tarina Safetycon360:n takaa

Olemme työskennelleet vuosia virtuaalisten oppimisympäristöjen kehittämiseksi ja Safetycon360-palvelu onkin saanut jo tukevan jalansijan 360-Turvakävelyiden ja erilaisten virtuaalikoulutusten mahdollistajana.

Lue lisää »

Asiakastarina Fortumilta

Fortumin Riihimäen voimalaitos tuottaa vaarallisista jätteistä, yhdyskuntajätteistä ja muista jätejakeista sähköä sekä CO2-neutraalia kaukolämpöä ja laitosalueella toimii myös muovijalostamo. Yhtiössä pidetään tärkeänä ympäristön ja henkilöstön turvallisuutta. Safetycon on ollut mukana tukemassa näitä kierrätys- ja jäteliiketoiminnan turvallisuustoimia.

Lue lisää »