ajankohtaista

Asiakastarina Fortumilta

Fortumin Riihimäen voimalaitos tuottaa vaarallisista jätteistä, yhdyskuntajätteistä ja muista jätejakeista sähköä sekä CO2-neutraalia kaukolämpöä ja laitosalueella toimii myös muovijalostamo. Yhtiössä pidetään tärkeänä ympäristön ja henkilöstön turvallisuutta. Safetycon on ollut mukana tukemassa näitä kierrätys- ja jäteliiketoiminnan turvallisuustoimia.

Olemme hyödyntäneet Safetyconin ammattitaitoa esimerkiksi säiliötöiden pelastussuunnitelmien sekä sammutussuunnitelmien laadinnassa vaarallisten kemikaalien varastoille. Safetycon toteutti säiliötöiden pelastussuunnitelmat meille “avaimet käteen”-ratkaisuna. Saimme hankintalistan tarvittavaan pelastusvälineistöön kustannusarvioineen, näiden toimituksen, asennuksen sekä käyttökoulutuksen. 

Safetycon on toteuttanut meille myös räätälöityjä ensiapu- ja putoamissuojauskoulutuksia. Arvostamme erityisesti Safetyconin ammattilaisten paneutumista asiakkaan toiveisiin ja odotuksiin sekä heidän osaamista pelastusalasta, vaarallisten kemikaalien käsittelystä ja varastoinnista sekä teollisuuslaitosten riskeistä.

 

Tomi Silvennoinen
Specialist, Process Safety
Fortum Waste Solutions Oy

Lisää kiinnostavaa luettavaa...