ajankohtaista

Turvallisuusyhteistyö S-Ryhmän alueosuuskauppojen kanssa

Yhteistyömme S-Ryhmän alueosuuskauppojen kanssa alkoi kolmisen vuotta sitten, aluksi Osuuskauppa Suur-Savon kanssa. Kehitimme erityisesti asiakaspalvelutyössä toimivan henkilöstön tarpeisiin Turvakoulutus-konseptin, joka osoittautui menestykseksi ja onkin vakiintunut monen osuuskaupan henkilöstön koulutusmalliksi. Siinä käydään päivän aikana läpi perusteet ja toimintamallit kolmeen tärkeään teemaan:

🔥 Paloturvallisuus
🚑 Ensiapu
😡 Uhkatilanteet

Osuuskaupat ovat valtakunnan suurimpia työnantajia ja meille on ollut kunnia toimia sopimuskumppanina ja kouluttaa tärkeitä arjen turvataitoja tuhansille työntekijöille. Lue lisää Turvakoulutuksesta ja koulutusyhteistyöstä oheisesta Osuuskauppa Suur-Savon henkilöstölehdestä SutiSanomista!

Lisää kiinnostavaa luettavaa...

Tarina Safetycon360:n takaa

Olemme työskennelleet vuosia virtuaalisten oppimisympäristöjen kehittämiseksi ja Safetycon360-palvelu onkin saanut jo tukevan jalansijan 360-Turvakävelyiden ja erilaisten virtuaalikoulutusten mahdollistajana.

Lue lisää »

Asiakastarina Fortumilta

Fortumin Riihimäen voimalaitos tuottaa vaarallisista jätteistä, yhdyskuntajätteistä ja muista jätejakeista sähköä sekä CO2-neutraalia kaukolämpöä ja laitosalueella toimii myös muovijalostamo. Yhtiössä pidetään tärkeänä ympäristön ja henkilöstön turvallisuutta. Safetycon on ollut mukana tukemassa näitä kierrätys- ja jäteliiketoiminnan turvallisuustoimia.

Lue lisää »